Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG


Dogodek

Karierni sejem MojeDelo.com v Ljubljani – Prvi korak do uspešne kariere

Spoštovani,

kot največji slovenski zaposlitveni portal MojeDelo.com bomo tudi letos organizirali Karierni sejem MojeDelo.com v Ljubljani, ki bo ponudil številne zanimive priložnosti za mlade, ki bodo v naslednjih letih stopili na trg dela. Dogodek bo priložnost za raziskovanje različnih poklicnih poti, pridobivanje vpogleda v aktualne trende na trgu dela, razvoj veščin, ki so ključne za uspeh na trgu dela ter srečanje s predstavniki številnih podjetij in institucij.

Kdaj? 24. oktober 2024

Kje? Ljubljana – Cankarjev dom

 

Zakaj bi bil obisk sejma koristen za vaše dijake?

 

Spoznavanje potencialnih delodajalcev

Na sejmu se bodo predstavila slovenska in tuja podjetja kot delodajalci. Študentje se bodo lahko pogovorili z ljudmi, ki odločajo o zaposlovanju v teh podjetjih, jih spoznali kot delodajalce (kakšno delovno okolje in druge ugodnosti ponujajo kandidatom, kaj pričakujejo od njih in kaj poveča možnosti kandidata za zaposlitev v njihovem podjetju).

 

Karierna predavanja

Na kariernih predavanjih bodo dobili koristne informacije o iskanju zaposlitve, vstopu na trg dela, oblikovanju kariere in drugih aktualnih tematikah, povezanih s trgom dela. Udeležili pa se bodo lahko tudi predavanja "Moje prvo delo".

 

Karierno svetovanje

Študentom bomo na sejmu omogočili pogovor s strokovnjaki, ki jim bodo svetovali, kako nastopiti na trgu dela, kako pripraviti dokumente (življenjepis, spremno pismo), da nas delodajalci vidijo kot ustreznega kandidata, in katera so odločilna merila, ki povečajo možnosti, da bi dobili želeno zaposlitev.

 

Foto kotiček

Vsak življenjepis mora imeti primerno fotografijo, ki bo podkrepila želje, cilje in izkušnje posameznika. Na sejmu se bodo lahko študentje brezplačno fotografirali v foto kotičku, fotografije pa prejeli na elektronski naslov.

 

Psihometrično, kognitivno testiranje ter testiranja znanj

Študentje bodo lahko na sejmu rešili različne teste, kjer bodo dobili dober vpogled v svoje močne in šibke kompetence, lastnosti in usmeritve za začetek karierne poti.

 

Udeležba na sejmu je brezplačna!

Verjamemo, da je udeležba na Kariernem sejmu v Ljubljani ključnega pomena za vaše študente, saj jim nudi priložnost, da pridobijo znanja in veščine, ki jih potrebujejo za uspešen začetek na trgu delovne sile. Vljudno vas prosimo za informiranje študentov o sejmu.

 

Za vsa dodatna vprašanja in informacije smo vam na voljo.

 

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo vaše udeležbe, 24. oktobra v Cankarjevem domu v Ljubljani.